www.happypornhd.com
pinay sex video sania. xnxxmovies.club
favoritexxxvideos.com
Primeres imatges de la cambra secreta

PRIMERES IMATGES DE LA CAMBRA SECRETA DE LA GRAN PIRAMIDE

Pot ser que siguin antigues etiquetes grafits deixats per un treballador o símbols de significat religiós. Un robot ha enviat les primeres imatges de les marques a la paret d’una càmera diminuta a la Gran Piràmide de Gizeh a Egipte que no s’han vist des de fa 4500 anys. També ha ajudat a resoldre la controvèrsia sobre el metall que només se sap que hi ha a la piràmide, i mostra una “porta” que podria conduir a una altra càmera oculta.

La piràmide es creu que va ser construïda com tomba del faraó Keops, i és l’última de les set meravelles del món antic encara en peu. Consta de tres càmeres principals: Cambra de la Reina, la Gran Galeria i la Cambra del Rei, que té dos pous de ventilació en la seva connexió amb el món exterior. Estranyament, però, hi ha dos túnels, d’uns 20 centímetres per 20 centímetres, que s’estenen des dels murs nord i sud de Cambra de la Reina i la parada a les portes de pedra abans d’arribar a l’exterior de la piràmide (veure imatge).

La funció d’aquests túnels i les portes es desconeix, però alguns creuen que un o dos podrien conduir a una cambra secreta. Zahi Hawass, el ministre egipci d’Estat per a Assumptes d’Antiguitats, descriu les portes com l’últim gran misteri de la piràmide.

Font: https://djxhemary.wordpress.com/2011/05/28/primeras-imagenes-de-la-camara-secreta-de-la-gran-piramide/

News Reporter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sexcnvideos.com mom teaches naughty.
www.pornsnake.net