www.happypornhd.com
pinay sex video sania. xnxxmovies.club
favoritexxxvideos.com
Robots exploradors a Keops

Robot desentranyarà misteri de la Gran Piràmide de Gizeh

Un robot, anomenat Djedi, intentarà penetrar fins al centre de la piràmide egípcia de Gizeh i desvetllar el secret que oculten tres portes de pedra calcària des de fa 4.500 anys.

Ningú ha pogut arribar al veritable centre de la piràmide de Kheops (Khufu) construïda pel rei del mateix nom, al voltant de 2560 AC, la qual és considerada com l’única meravella del món antic encara en peu.

La Universitat de Leeds, en conjunt amb el Suprem Consell per a les Antiguitats, d’Egipte, es proposen tirar llum sobre el misteri de la piràmide, el que involucra dos passatges tapiats i tres portes de pedra calcària.

L’escena:
Al centre de la piràmide hi ha dues càmeres. La superior, la càmera del rei, no presenta incògnites. Dos túnels amb una inclinació de 45 graus, cavats a banda i banda de la càmera, condueixen a l’exterior del monument. Es creu que els dos passatges a l’exterior tenien l’objectiu de disparar l’esperit del sobirà cap al cel, perquè assumís el lloc que li corresponia al veïnat estel·lar. La càmera de la reina, excavada sota la del rei, és la que presenta l’enigma. Els dos túnels, el del nord i el del sud, cavats amb la mateixa inclinació de 45 graus, s’interrompen davant de sengles portes de pedra calcària. El 2002, es va aconseguir obrir la porta del túnel sud i l’operatiu va revelar una altra porta, que semblava cobrir, tapar alguna cosa. Què?

Djedi:
Els plans són, ara, utilitzar aquest robot anomenat Djedi, en honor al mag que el rei Keops solia consultar per a la construcció de la seva piràmide, el que va ser dissenyat per enginyers de la Universitat de Leeds, Anglaterra. El doctor Robert Richardson, de l’escola d’Enginyeria Mecànica de la Universitat de Leeds, li va dir al diari britànic The Independent que s’havia estat treballant en el projecte per cinc anys.

L’expedició espera arribar per tal d’ambdós túnels quan es dugui a terme a finals d’any. La BBC va consultar el lloc web del doctor Sahi Hawass, arqueòleg i secretari general del Suprem Consell per a les Antiguitats, i va trobar la major dificultat que ha de superar el Djedi: entre la primera porta, ja oberta, i la segona, hi ha només vint centímetres. La seva missió serà trepar la segona porta sense causar dany innecessari.

Font: http://www.bbc.com/mundo/cultura_sociedad/2010/08/100809_1331_robot_estudiara_piramide_giza_cr

News Reporter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sexcnvideos.com mom teaches naughty.
www.pornsnake.net