www.happypornhd.com
pinay sex video sania. xnxxmovies.club
favoritexxxvideos.com
Camèra oculta a Keops

Descobreixen una càmera oculta amb fins desconeguts a la Gran Piràmide de Gizeh

Un grup d'investigadors ha descobert una càmera oculta a la Gran Piràmide de Gizeh, la funció es desconeix, s'informa AP. El gran buit ha estat detectat a la famosa piràmide egípcia gràcies a l'escaneig per radiació còsmica, registrant el comportament de partícules subatòmiques muons que penetren la roca igual que els raigs X, però de manera més profunda. El buit, de més de 30 metres de llarg, és similar a la gran galeria de la piràmide i es troba paral·lelament per sobre d'ella, segons un informe publicat a la revista 'Nature'.

L'espai buit sembla no estar vinculat amb cap passadís conegut fins al moment. És el primer descobriment d'aquest tipus en aquesta construcció des del segle XIX, i és molt probable que desperti un gran debat arqueològic. "Podria tractar-se d'una altra càmera o d'una galeria, un conducte de ventilació o una fallada arquitectònic que va ser segellat", va comentar a Live Science l'arqueòloga Monica Hanna.

La Gran Piràmide, també coneguda com la piràmide de Kheops, compta amb tres càmeres conegudes: la càmera subterrània, la càmera de la reina i la càmera del rei. Estan connectades per diversos passadissos, inclosa la imponent Gran Galeria, que mesura 8,6 metres d'alt, 46,7 de llarg i 1 d'ample. La Gran Piràmide de Gizeh, la construcció es va completar al voltant del 2570 a.C., està situada als afores de la capital egípcia, el Caire. És la més antiga de les set meravelles del món i l'única que s'ha conservat fins al dia d'avui.

Font: https://actualidad.rt.com/actualidad/254223-descubrir-camara-oculta-fines-desconocidos-guiza

News Reporter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sexcnvideos.com mom teaches naughty.
www.pornsnake.net